De ontmoeting

De ontmoeting

By Marique Maas

 • Release Date : 2013-06-13
 • Genre : Contemporary
 • FIle Size : 1.13 MB
Score: 4.0
4.0
From 72 Ratings

Description

De ontmoeting Daniel Holland is een jonge succesvolle ondernemer en beroemd ontwerper. Nadine de Jong runt samen met vrienden een goed lopend cateringbedrijf in Brabant. Als zij elkaar bij toeval ontmoeten, springt de vonk over. De dominante Daniel sleept Nadine mee in zijn wereld van glitter, glamour en zinderende erotische fantasieën. Ze volgt hem naar luxe-hotels en sterrenrestaurants en vergezelt hem op de rode loper. Overweldigd door Daniels charme en extravagante levensstijl verliest Nadine geleidelijk de grip op haar leven. Daniel zegt dat hij om haar geeft, maar blijft moeilijk te doorgronden en geeft bovendien weinig prijs van zijn verleden. Gaandeweg begint bij de hopeloos verliefde Nadine de vraag te rijzen: is dit liefde, of alleen maar lust? De ontmoeting is het eerste deel van de zinderende reeks Muren van glas rondom Daniel Holland en Nadine de Jong. Een sensueel liefdesverhaal vol grensverleggende erotiek.

Reviews

 • Super

  5
  By tantarlette
  Alle drie de delen zijn super, fantastisch, ... ik hoop dat er van deze schrijfster zo nog vele verhalen mogen volgen. Echt om in één keer alle drie de delen na elkaar te lezen!
 • Wauw

  5
  By Lezeres 16
  Wat een geweldig meeslepend boek! Sensueel en toch niet vulgair ! Mooie verwoordingen ! Prachtig verhaal ! Laat ons hopen op een spetterend vervolg ??
 • Muren van glas

  5
  By Dede197934
  Geweldig boek!!! Eens je begint te lezen kan je niet stoppen, je wilt gewoon doorlezen. Mooi verhaal, abrupt einde wel, maar dat belooft zeker en vast een prachtig vervolg !!!

keyboard_arrow_up