Steve Jobs

Steve Jobs

By Walter Isaacson

 • Release Date : 2011-10-24
 • Genre : Biography
 • FIle Size : 7.44 MB
Score: 4.5
4.5
From 173 Ratings

Description

Steve Jobs De enige geautoriseerde en volledige biografie over Steve Jobs. Walter Isaacson heeft de afgelopen drie jaar exclusieve en unieke gesprekken voerde met Jobs, zijn familie en vrienden, om een beeld van de mens Steve Jobs te krijgen. Maar Isaacson heeft ook gesproken met collega's bij Apple en met zijn concurrenten, om een beeld van de zakenman te krijgen. Wie is de man die de wereld aan zijn voeten kreeg met Apple? Walter Isaacson is de voorzitter van het Aspen Institute. In het verleden was hij onder meer hoofdredacteur van Time Magazine en CEO van CNN. Hij schreef eerder gezaghebbende biografieën van Benjamin Franklin, Henry Kissinger en Albert Einstein.

Reviews

 • De mens SJ

  4
  By Tuyt
  Vlot geschreven, zowel confronterend als inspirerend. Boeiend boek, intrigerende persoon, wat een doordrijver.
 • Steve jobs

  5
  By Petra D
  Dit boek is heel mooi. Leest heel vlot Knappe carrière van Steve.
 • Prachtig

  5
  By Stijn Depril
  Ik ben absoluut geen lezer maar dit boek heeft me vanaf de eerste tot de laatste letter kunnen boeien. Het was een topman die ons een hele mooie nalatenschap heeft gegeven. Bedankt Steve het ga je goe!
 • Steve jobs

  5
  By sam verlinden
  Fantastisch boek, Een echte aanrader!
 • Raam op een briljant man.

  5
  By @wesleyvercammen
  Prachtig boek dat ons inzicht geeft in wat deze man dreef.
 • Steven Paul Jobs

  5
  By hellgamer7
  Dit is het eerste boek uit heel mijn leven dat ik tot de allerlaatste letter heb uitgelezen.voor mij zijn boeken zo saai ik heb en geef de voorkeur aan het bewegende beeld.Maar wat deze boek zo keigoed maakt is dat het om s'werelds grootste icoon gaat.Natuurlijk zijn er heel wat mensen die apple maar niks vinden maar ik ben een trouwe fan geworden van Steven Paul Jobs en ook van zijn toestelen omdat ze zo verdomd snel en gemakkelijk zijn in gebruik het mooiste voorbeeld is geef een ipad aan een kleuter en hij kan er zijn plan mee trekken dit zegt alles waar apple en vooral waar Steven Paul Jobs gans zijn leven voor gevochten heeft om toestelen te maken voor iedereen ongeacht de leeftijd.Steven Paul Jobs is een voorbeeld voor ieder die iets wil bereiken in het leven al is het maar een fractie van wat HIJ heeft bereikt.STEVEN PAUL JOBS gaan we zeker en vast heel erg veel gaan missen.
 • De mens achter Jobs

  5
  By frankhuysmansmsk
  Als Apple fanaat ging je Steve vaak zien als bovenmenselijk. Met dit boek komt de mens Steve Jobs ook naar voor. Desalniettemin blijft hij een heel bijzondere mens. Zoals hem zullen er niet veel volgen. Ik ben blij dat door het boek ik af en toe mijn wenkbrauwen heb gefronst maar ook geglimlacht. In eerste instantie denk ik nu aan zijn vrouw en kinderen. Mijn gedachten zijn bij hen. Ze moeten zonder vader verder. Gelukkig leeft hij verder juist door zijn kinderen en zeker door zijn geesteskind Apple dat dankzij zijn inbreng geworden is wat het nu is en ook nog kan worden in de toekomst...
 • Zeer slechte vertaling

  1
  By walledi
  Dit is een heel slechte vertaling. Heel jammer want boek is wel goed.
 • Biografie Steve Jobs

  3
  By Apple CEO - Pade
  Benieuwd wat de biografie van jobs mij gaat leren over zijn businessmodel en mijn recente aankoop in oktober 2011 van de Ipad2

keyboard_arrow_up